Szolgáltatások üzleti profil alapján

Speciális segítség iparáganként

2005 óta volt alkalmunk kipróbálni magunkat a legváltozatosabb területeken, az ERP szofverektől, a plasztikai sebészeten és gyógyszeriparon át a sportpálya építésig. Gyakorlatilag szinte nincs olyan tevékenységi terület, amelyben nem dolgoztunk legalább egy-két komoly ügyféllel. Mégis van néhány olyan kiemelt iparág, amelyben még az átlagosnál is nagyobb tapasztalatot sikerült szereznünk. Az alábbiakban ezeket mutatjuk meg, kiegészítve azokkal az információkkal, amelyek véleményünk szerint kiemelten fontosak, amennyiben az adott iparágban komoly játékosok kívánunk lenni online marketing területen.

B2B - lead generálás

50+ sikeres, komplex B2B projekt, +10 országban, a legváltozatosabb területen - IT, szoftver, pénzügy, speciális szaktanácsadás, ipari gépek, üzleti szolgáltatások, mezőgazdaság, autóipar, big data... Nincs olyan téma, amitől zavarba jönnénk, az egyik legnagyobb kompetenciával rendelkezünk B2B online marketing területén az országban. Ezt a tudást az Ön szolgálatába állítjuk.


Tovább

FMCG

DM, Vileda, Univer, Mogyi, Kotányi, Gyulahús, Apis, Vajda papír, Cerbona - néhány cég a sokból, akikkel volt alkalmunk együtt dolgozni. Brandépítés, Ap-kódos nyereményjáték, termékbevezetés, offline értékesítés növelés, fogyasztói kutatások. Számos területen tudunk rendkívül költséghatékony, jó megtérülésű és profi megoldást kínálni a hagyományos online/offline marketing eszközökkel összehasonlítva.

Tovább

IT/szoftver

Az egyik kedvenc területünk, ahol a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk: üzleti produktivitást támogató szoftverek, felhő technológiák, rendszerintegrátor szolgáltatások marketingje - nekünk nem probléma. Microsoft, Cisco, Humansoft, HRP - néhány példa számos IT partnerünkből. Értjük az IT folyamatokat, tisztában vagyunk a kihívásokkal és ismerjük a legjobb eszközöket.

Tovább

Ecommerce - webshop

Webáruházak, online repjegy és hotelfogalás, online biztosítás - az egyik legnehezebb téma az online marketingben, ahol egyértelműen csak a teljesítmény számít. Az előzetes piacfelméréstől, a weboldal optimalizálásán és Analytics beállításokon keresztül, a profi, megtérülő AdWords kampányig teljeskörű megoldást tudunk nyújtani. Az ecommerce alapja az analitikus marketing - mondhatni hazai pályán vagyunk :-)

Tovább

Turizmus

Utazási irodák, repjegy-, hotel értékesítő oldalak, autóbérlés, település marketing, éttermek, szórakozóhelyek - nagyon különböző stratégiát igényelnek, annak függvényében, hogy egy niche kínálatról, pl. egy kis hazai hotelről vagy egy nagy nemzetközi projektről beszélünk. Mi a kis szolgáltatóktól, a nemzetközi hotel foglaló és autóbérlő oldalakon át, a Sziget Fesztiválig bezárólag ismerjük a lehetőségeket!

Tovább

Egészségügy

Fogászatok, plasztikai sebészetek, magánkórházak, gyógyászati segédeszközök, gyógyszeripar, rekreáció - csak néhány példa, amelyben kiemelkedő tapasztalatot szereztünk, a hazai mellett számos európai országban. Rendkívül szenzitív téma, szigorú jogi szabályozás mellett, kiemelten erős a verseny, amelybe egyáltalán nem érdemes amatőr módszerekkel belevágni.


Tovább

B2B

Ipar, tanácsadás, informatika? Egyedi terméket, szolgáltatást kínál, ahol nehéz megtalálni az ügyfeleket, óriási a verseny és hosszú a sales ciklus? Ehhez egyedi módszerek kellenek, mi pedig ismerjük őket!

Tovább

IT

Az egyik kedvenc területünk, ahol a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk: üzleti produktivitást támogató szoftverek, felhő technológiák, rendszerintegrátor szolgáltatások marketingje - nekünk nem probléma.

Tovább

FMCG

FMCG marketingesként óriási kihívást jelent az online eszközök megértése. Segítségünkkel gyorsan és hatékonyan profitálhat a digitális világ kínálta előnyökből, a megszokott tévéreklámok helyett.

Tovább

Hogyan lehet célozni a Google AdWords hirdetést

A keresőben jellemzően azt tudjuk megadni, hogy milyen keresési kifejezés begépelésekor jelenjen meg egy hirdetésünk. Természetesen itt is számos finom beállításra van lehetőség - pontosan mit írjanak be...

Tovább

Google AdWords okostelefonon

Napjainkban az okostelefonok és egyéb mobil és okoseszközök a világ minden részén egyre elterjedtebbek, világszerte az adatforgalom hozzávetőleg felét már mobil és vezeték nélküli eszközök generálják…

Tovább

AdWords kampány tanácsadás

Amennyiben konkrét tanácsra van szüksége AdWords témában, vagy nem tudja, merre induljon el, jelentkezzen személyre szabott, egyéni AdWords tanácsadásunkra!

Tovább

Pánik helyett: kontrolláljuk, hogy milyen tartalmak mellett jelenhet meg a hirdetésünk

Cégvezetőként vagy marketingesként a legnagyobb aggályunk, hogy gondosan felépített márkánk hirdetései nem megfelelő tartalmak mellett jelennek meg. Előzzük meg ezt a megfelelő kizárásokkal!

Tovább

Márkaépítés a Google Display hálózaton

Büdzsécsökkentés vagy értékesítés-visszaesés esetén rögtön előtérbe kerülnek az online hirdetések, mivel ezek jellemzően pontosabban mérhetőek és jobb megtérüléssel is kecsegtetnek, mint az offline hirdetések.

Tovább

Minden, amit a YouTube hirdetésekről tudni érdemes

A YouTube a modern tévé! A korábbi tévéhirdetések modern megfelelője, követve a felhasználói szokások változását és a korábbi lineáris médiafogyasztás multiscreen irányba tolódását. Ismerjük meg!

Tovább