Szolgáltatások online marketing probléma szerint

Segítünk megtalálni a helyes irányt!

E-commerce

A WebMa több mint 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az E-Commerce területén, számtalan iparágban értünk el szakmai sikereket.

Tovább

Turizmus

Minden iparág más szakmai megközelítést és stratégiát kíván. Cégünk sok turisztikai vállalkozással dolgozott már együtt az elmúlt évtizedben, ezért tisztában vagyunk a piac sajátosságaival.

Tovább

Egészségügy

Az egészségügy marketing szempontból mindig is kényes témának számított, reklámozás szempontjából sok korlátozás van amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha nem szeretné, hogy bevétele a különböző büntetések fizetésére menjen el.

Tovább

Hatékony érkezési oldal

Az érkezési oldal honlapunknak az az oldala, amelyre a látogató a linkre – Pay Per Click hirdetésre, keresőbeli találatra, bannerre stb. – kattintva megérkezik. Az érkezési oldal célja, hogy konkrét...

Tovább

A Google AdWords fiók felépítése

Egy AdWords fiókon belül alapvetően három szintet különböztetünk meg: fiók, kampány és hirdetéscsoport. A fiók a “legfelső szint”, amihez az e-mail címünk tartozik. Itt adhatjuk meg a számlázási...

Tovább

Hogyan lehet célozni a Google AdWords hirdetést

A keresőben jellemzően azt tudjuk megadni, hogy milyen keresési kifejezés begépelésekor jelenjen meg egy hirdetésünk. Természetesen itt is számos finom beállításra van lehetőség - pontosan mit írjanak be...

Tovább

Online marketing: mit érdemes mérni és hogyan?

Pontosan beállított online mérésekkel világosan láthatjuk, hogy mely online megjelenéseik hoznak eredményt és melyek nem és ez alapján optimalizálhatjuk költéseinket. A Google Analytics ebben segít.

Tovább

SEO vs. Google AdWords

A kersőoptimalizálás célja, hogy az organikus keresési találatok között előkelő helyen jelenjünk meg, míg az AdWords a fizetett találati listán biztosítja ugyanezt. Hogyan támogatják egymást?

Tovább

Mennyire gondosan kezeli ügynöksége az Ön AdWords kampányait?

Megbízóként nehéz megítélnünk, hogy az AdWords kampányaink kezelésével megbízott ügynökség az elvárható gondossággal és alapossággal jár-e el, mivel nagyon speciális szaktudást igénylő területről van szó.

Tovább