Komplett online marketing megoldás

Keresőoptimalizált weboldal, AdWords kampányok, Analytics mérés és tanácsadás profiktól!


Mitől lesz sikeres az online marketingje?

Megfelelő számú és minőségű látogató

Ha online szeretnénk vásárlókat szerezni, akkor mindenképp gondoskodnunk kell róla, hogy a potenciális ügyfeleink megtalálják a honlapunkat. A legfontosabb kérdés, hogy adott büdzséből, hogyan tudjuk elérni, hogy minél nagyobb számú valódi érdeklődőt irányítsunk az oldalunkra. Ha költséghatékonyan és pontosan szeretnénk célozni, akkor ehhez egy profi AdWords kampány - megfelelő kezekben - az esetek többségében a legjobb választás!

Következő lépés 

Profi, hatékony weboldal

Mindegy, hogy honnan érkeznek a látogatóink, ha a weboldalunk nem képes őket hatékonyan megszólítani, akkor minden hiába, a legjobb kampány sem lesz képes igazi eredményt felmutatni. Milyen a jó honlap? Hasznos információkkal segíti a látogatókat, könnyen áttekinthető, hitelesen bemutatja a szolgáltatásunkat, és hogy miért érdemes tőlünk vásárolni. Természetesen mobilbarát, és megfelel a Google elvárásainak is minden fronton. Ha úgy gondolja, hogy az Ön weboldala jelenleg nem felel meg ezeknek az elvárásoknak, akkor mindenekelőtt ezt a problémát kell kezelni. Nekünk van erre egy gyors, profi, költséghatékony megoldásunk!

Következő lépés 

Mérések, tanácsadás és optimalizálás

Az online marketing nem úgy működik, hogy elkészülök az új oldalammal, kampányommal, utána pedig minden működik magától. Nem fog. Ez biztos. A digitális világban, különösen a Google világában folyamatos a verseny, aki nem tudja tartani a lépést, az gyorsan lemarad. Szerencsére olyan profi eszközök állnak rendelkezésre - pl. a Google Analytics webstatisztika -, amelyek segítségével pontosan láthatjuk és elemezhetjük a látogatók viselkedését és a teljesítményt. Minél több időt fordítunk erre, annál jobb eredményeket érhetünk el. Egyrészt megspóroljuk a feleslegesen kidobott forintokat, másrészt folyamatosan javíthatjuk a teljesítményt, ezáltal növelhetjük a profitot. Ebben tudunk profi partnerei lenni.

WebMa - Komplex online marketing csomagok

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki fontosnak tartja az online marketinget és szeretne egy komplex, profi, költséghatékony megoldást.

Mit adunk?

Mobilbarát, keresőoptimalizált weboldalt, minőségi AdWords kampányokat, Analytics mérést, folyamatos tanácsadást.

Miért?

Mert csak akkor lehetünk hatékonyak, ha a teljes online ügyfélszerzés folyamatát profin kezeljük. Csomagjaink ebben segítenek.

Mit nyer Ön ezzel?

Megbízható, minőségi szolgáltatást az egyik legnagyobb Google prémium partner ügynökségtől. Egykapus megoldást az összes problémájára.

WebMa - Komplex online marketing csomagok

Érdekli a WebMa ajánlata?

Jelentkezzen most ingyenes tanácsadásunkra, aminek keretében személyre szabottan felmérjük az Ön lehetőségeit!

  Érdekel

Mit kapok pontosan?

Gyakori kérdések

A fenti csomagok 6, illetve 12 hónapos szerződéses időszakkal rendelhetőek.
A szerződéses időszak és szükséges weboldal, kampány, valamint az adott piac függvényében általában havi 150 000 - 250 000 Ft körüli havidíjjal tudunk kalkulálni.
Alapesetben a szolgáltatási díjon felül Önnek csak a Google felé közvetlenül fizetendő AdWords kampány büdzsét kell finanszíroznia.
Az első hónapban pár óra ráfordítással kell kalkulálni a megrendelő részéről. Ezalatt elsősorban a felmerülő kérdésekre kell válaszolni, illetve a rendelkezésünkre bocsátani a szükséges tartalmakat (szövegek, képek). Amennyiben van meglévő weboldal vagy más marketing anyag, úgy azt tudjuk kiindulásképp használni, de ennek hiányában is segítünk, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban elkészüljön a szükséges alap - weboldal és kampány, amire építkezhetünk. A további hónapokban havi pár, 1-4 óra konzultációval kalkulálhatunk, ami alatt közösen értékeljük a teljesítményt, és megbeszéljük a további teendőket.
Amennyiben az első hónapban az ütemezett időben Ön le tudja adni időben a szükséges anyagokat, illetve válaszolni tud a felmerülő kérdésekre, úgy várhatóan az első hónap végén elkészül a weboldal, az Analytics beállítás, és felállnak az AdWords kampányok. A második hónaptól elindulnak a kampányok és folyamatos optimalizálási időszak - tehát már termeli Önnek a bevételt a weboldal és a kampányok.
Komplett online marketing megoldások
Az eredmények nagyban függnek attól, hogy milyen nehéz piacon és honnan indulunk, illetve attól is, hogy a partner mennyire hajlandó együttműködni... Nem ígérünk lehetetlent, nem vagyunk varázslók. Azt tudjuk vállalni, hogy minden szempontból egy optimális keretrendszert építünk fel, ami a “best practice” alapján a legnagyobb eséllyel képes szállítani az eredményeket, illetve, hogy minden lépést a rendelkezésre álló adatok alapján építünk fel - nem hasraütés vagy megérzés alapján...A legtöbb esetben a kampány indulást követő 1-3 hónapon belül már bőven pozitív mérleget tudunk felmutatni pénzügyi szempontból. Van amikor ez tovább tart - pl. extrém nehéz versenyhelyzet esetén. Azt tudjuk garantálni, hogy szakmailag Ön egy abszolút prémium, minőségű szolgáltatást kap, kiváló ár/érték arányban.
Egy ilyen komplex csomag esetén az első 1-2 hónap - azaz a projekt szakasz - a részünkről komoly ráfordítást igényel. A konstrukció lényege, hogy a teljes szolgáltatási díj egyenlő részre van elosztva a szerződéses időszak elején, tehát a projekt szakaszban mi sokkal többet teljesítünk, mint ami arányosan kiszámlázásra kerül (kvázi előfinanszírozzuk a munkát). Tesszük ezt annak érdekében, hogy minden olyan cég megengedhesse magának a minőségi megoldást, aki egyébként nem lenne képes megfizetni egy minőségi szolgáltatást és a magas belépési díjat. A szerződés felmondása minden esetben lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az addig általunk elvégzett munka kifizetésre kerül. Ezzel kapcsolatosan részletes tájékoztatót nyújtunk a szerződés előtt.
Természetesen van mód az egyes szolgáltatások egyenkénti megrendelésére. Bár tapasztalatunk szerint a KKV piac >80%-a esetében a fenti komplex csomag a leghatékonyabb és leggyorsabban megtérülő megoldás, vannak kivételek. Semmilyen esetben nem fogunk Önre “erőltetni” olyan szolgáltatást, amire nincs szüksége, pl. egy jól működő webshop és beállított ecommerce mérés esetén nem új shop-ot, hanem a helyzet függényében usability vagy seo elemzést fogunk javasolni, profi kampány megoldással.
Rendelkezünk egy közel 13 éves, kipróbált módszertannal és tapasztalattal, tehát nyilvánvalóan megfelelő rutinnal ahhoz, hogy egy ilyen projektet a leghatékonyabb formában tudjunk megvalósítani. Ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy dobozos megoldásokban gondolkodunk, minden esetben 100%-ban az a célunk, hogy megértsük az Ön konkrét helyzetét, piacát, és az adott prioritásoknak és erőforrásoknak megfelelően a legjobb megoldást kínáljuk. Nem azon fog múlni az online sikere, hogy + sok százezer forintos egyedi animáció vagy design van az oldalán, hanem hogy milyen profizmussal van felépítve és megvalósítva a stratégia, illetve ez alapján a kialakítva a weboldal, kampány és a mérések.
Az adott, konkrét szituáció függvényében, mindig pontosan elmondjuk az esetlegesen javasolt extra online marketing lehetőségeket, legyen az akár egy versenytárs elemzés, vagy részletes kulcsszókutatás, vagy akár egy Youtube hirdetésre alkalmas profi videó elkészítése. Csak azokat a szolgáltatásokat ajánljuk, amelyeknek valóban értelmét látjuk, illetve ha nem mi vagyunk a legkompetensebb beszállító, akkor kipróbált partnereink közül ajánljuk a legalkalmasabbat, legyen szó egyedi grafikai banner, mobil app fejlesztés, TV reklám vagy szórólap készítésről.

Érdekli a WebMa ajánlata?

Jelentkezzen most ingyenes tanácsadásunkra, aminek keretében személyre szabottan felmérjük az Ön lehetőségeit!

  Érdekel

Házon belül junior marketingessel

Havi nettó 150e-200e-ért egy junior munkatársat kaphatunk a piacon, aki jó esetben az egyik szakterületen rendelkezik minimális tapasztalattal a szükséges min. 4-5-ből. Több hónapnyi betanulási időszak után fog kiderülni, hogy melyik területet milyen kompetenciával tudja kezelni a kolléga. A WebMa-val Ön egy valóban profi, szenior szakértőkkel rendelkező csapatot kap.

Házon belül senior kollégával

Természetesen arra is van mód, hogy akár az ügyvezető, akár az egyik senior kolléga munkaidejének hónapokon keresztül egy jelentős részét erre a projektre áldozzuk. Ebben az esetben az ő tréningjéről kell gondoskodnunk (ebben is tudunk segíteni). A legtöbb esetben azonban ez nem jó üzlet, valószínűleg sokkal hatékonyabb az, ha az ügyvezető/sales vezető/marketing vezető a saját feladataival foglalkozik, ahelyett, hogy junior szinten próbálná nagyon sok órában elsajátítani azt a tudást, amit egy szakértő sok éven keresztül tanult meg.

Kérdezzen, írjon, üzenjen!

Jelentkezzen most ingyenes tanácsadásunkra, ahol személyesen segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

Az űrlapban megadott személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatkezelési tájékoztatót megismertem.

Szeretnék értesülni a friss blogcikkekről és az aktuális képzésekről, hírekről online marketing témában, kérek hírlevelet (heti), amelyről a későbbiekben bármikor leiratkozhatok.