Szolgáltatások

Hivatalos Google Akadémia

Hogyan hozzunk jó döntéseket vezetőként, ha nem értünk az online marketinghez?

Előadó: Vajda Éva, Regional Google Partner Academy Trainer

2018.05.18. 08:30 - 14:00; Budapest, Google Ground

Megnézem

Nem könnyű eligazodni a különböző online marketing szolgáltatások útvesztőjében, ezért az alábbiakban megpróbálunk egy kis segítséget nyújtani. A különböző szolgáltatásokat több dimenzió alapján soroltuk be, hogy minél egyszerűbb legyen megtalálni a leginkább érdekes és releváns témákat:

Szolgáltatások témák szerint

Szolgáltatások üzleti profil alapján

IT/szoftver

Az egyik kedvenc területünk, ahol a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk: üzleti produktivitást támogató szoftverek, felhő technológiák, rendszerintegrátor szolgáltatások marketingje - nekünk nem probléma.

Tovább

FMCG

FMCG marketingesként óriási kihívást jelent az online eszközök megértése. Segítségünkkel gyorsan és hatékonyan profitálhat a digitális világ kínálta előnyökből, a megszokott tévéreklámok helyett.


Tovább

B2B - lead generálás

Ipar, tanácsadás, informatika? Egyedi terméket, szolgáltatást kínál, ahol nehéz megtalálni az ügyfeleket, óriási a verseny és hosszú a sales ciklus? Ehhez egyedi módszerek kellenek, mi pedig ismerjük őket!

Tovább

Ecommerce - webshop

A legjobban kontrollálható, de legnehezebb pálya, ahol feketeöves Analytics és AdWords tudás nélkül nehezen rúgunk labdába a versenytársakkal szemben. Innovatív megoldások, komplett megoldás webshopoknak.

Tovább

Turizmus

Utazási iroda, repjegy motor, kastélyszálló vagy program turizmus? Nincs olyan területe a turizmusnak, amiben ne lenne tapasztalatunk. Speciális, az iparágra szabott megoldásaink már bizonyítottak.

Tovább

Egészségügy

Fogászatok, magánklinikák és plasztikai sebészetek. 2005 óta rendszeresen dolgozunk velük a hazai mellett számos nemzetközi piacon is. Ismerjük a számukra legmegfelelőbb, bevált módszereket.


Tovább

Szolgáltatások online marketing probléma szerint

Google AdWords

A WebMa az elsők között kezdett el Google AdWords hirdetésekkel foglalkozni itthon 2005-ben. Az elmúlt 13 évben folyamatosan feljesztettük tudásunkat és képeztük magunkat. Szinte nincs olyan iparág, piac vagy üzleti helyzet, amelyben ne rendelkeznénk...

Tovább

Online marketing tanácsadás

Online marketing tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül szakszerű segítséget nyújtunk, online marketing stratégiája kialakításához, legyen szó a rövid-, és hosszútávú célok kitűzéséről vagy az alkalmazandó online marketing eszközök meghatározásáról...

Tovább

Google Analytics

A Google Analyitcs a jelenleg elérhető legprofibb webstatisztika szolgáltatás, amely ingyenes, így mindenki számára hozzáférhető. A tapasztalat szerinte azonban, a rengeteg adat megléte még nem igazán segít a cégvezetőkön és marketingeseken...

Tovább

Google AdWords hirdetés

Milyen hirdetési típusokat használhatunk AdWords kampányainkban, melyek ezek előnyei, hátrányai, melyek a legfontosabb kampánymutatók és miért fontos a jó minőségi mutató?

Tovább

Google Analytics kezdőknek

Hogyan integrálhatjuk Google Analytics méréseinket az AdWords kampányokba, melyek a legfontosabb Analytics alapfogalmak és milyen riportokat érdemes használnunk?

Tovább

Keresőoptimalizálás - SEO

Tudja meg, mit jelent pontosan a keresőoptimalizálás, mi a szerepe a kulcsszavaknak, a képeknek, videónak és ismerje meg az alapvető, etikus keresőoptimalizálási lépéseket!

Tovább

Mi kell egy sikeres AdWords kampányhoz?

Mi az AdWords ügynökség feladata és milyen felelőssége van az ügyfélnek abban, hogy a fizetett ppc hirdetések hozzák a várt eredményt? Az AdWords nem oldja meg alapvető stratégiai problémáinkat.

Tovább

Online marketing: mit érdemes mérni és hogyan?

Pontosan beállított online mérésekkel világosan láthatjuk, hogy mely online megjelenéseik hoznak eredményt és melyek nem és ez alapján optimalizálhatjuk költéseinket. A Google Analytics ebben segít.

Tovább

SEO vs. Google AdWords

A kersőoptimalizálás célja, hogy az organikus keresési találatok között előkelő helyen jelenjünk meg, míg az AdWords a fizetett találati listán biztosítja ugyanezt. Hogyan támogatják egymást?

Tovább