Google Analytics szolgáltatások

Hozzon sikeres döntéseket az adatok tükrében!

A Google Analyitcs a jelenleg elérhető legprofibb webstatisztika szolgáltatás, amely ingyenes, így mindenki számára hozzáférhető. A tapasztalat szerint azonban, a rengeteg adat megléte még nem igazán segít a cégvezetőkön és marketingeseken, mert nem tudják, mit kezdjenek ezekkel az adatokkal, hogyan értelmezzék és használják mindennapi döntéseik során. A WebMa Analytics szolgáltatásai ebben tudnak segíteni. Az analitikus marketing úttörőjeként több mint 13 éve valljuk, hogy csak a valós, megalapozott információkon alapuló döntések helyesek, illetve hogy adat helyett törekedjünk a megfelelő információk kinyerésére és megértésére.

Google Analytics
audit

Amennyiben van már Analytics mérése és kíváncsi rá, hogy jelenleg mennyire jók a beállításai, illetve hogyan kellene profin elvégezni a beállítást.
 

Tovább

Google Analytics
mérés

Akár webshopról, akár lead generáló weboldalról van szó, a pontos mérés, a célok beállítása kiemelten fontos. Ebben segít Analytics beállítás szolgáltatásunk.

Tovább

Google Analytics riportok

Analytics elemzéseink és riportjaink segítségével  nyomon követheti weboldala és kampányai teljesítményét, valamint hasznos javaslatokat kaphat.
 

Tovább

Google Analytics tanácsadás

Akár kezdő, akár feketeöves profi, biztosan tudunk olyan javaslattal szolgálni, ami érdemben hozzájárul Analytics adatai hasznosításához.
 

Tovább

Google Analytics tréning

Alapszintű Analyitcs tréningünk mindenki számára ajánlott, aki komolyan veszi a digitális marketinget. A tapasztaltabb játékosoknak haladó tréningünket ajánljuk.

Tovább

Komplex csomagok

Amennyiben többféle szolgáltatást szeretne igénybe venni, komplex csomag ajánlatainkat ajánljuk, amelyek segítségére lesznek a hatékony, teljeskörű marketingstratégiai kiakakításában.

Tovább

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Google Analytics témában!

  Kapcsolat

Analytics tréning

Amennyiben szeretné jobban megérteni a Google Analytics szolgáltatásának működését vagy célja az online mérésekért felelős munkatársának tréningelése, oktatása, az Analytics szolgáltatásunkat tudjuk ajánlani.

Tovább

Google Analytics tanácsadás

Analytics tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül szakmai tanácsokkal látjuk el, a vállalkozás szempontjából releváns témákban, amelyek segítségével növelheti online jelenléte hatékonyságát.

Tovább

Google Analytics mérés beállítás

Az Analytics mérések professzionális beállítása elengedhetetlen, ha hasznos és pontos adatokhoz szeretne jutni, amelyek ténylegesen segíteni fogják az online folyamatok megértésében.

Tovább

Google Analytics kezdőknek

Hogyan integrálhatjuk Google Analytics méréseinket az AdWords kampányokba, melyek a legfontosabb Analytics alapfogalmak és milyen riportokat érdemes használnunk?

Tovább

Google Analytics haladóknak

Milyen mérési eltéréseket fedezhetünk fel Analytics méréseinkben, miért fontos a konverzióelemzés, mit jelent az e-commerce mérés és melyek a leggyakoribb mérési hibák?

Tovább

Hogyan működik a Google Analytics

A Google Analytics-et egy JavaScript page tag beillesztésével lehet összekapcsolni azzal az oldallal, amelyről adatokat szeretnénk nyerni. Ez a tracking kód a beillesztés után gyűjteni kezdi az információkat...

Tovább

Online marketing: mit érdemes mérni és hogyan?

Pontosan beállított online mérésekkel világosan láthatjuk, hogy mely online megjelenéseik hoznak eredményt és melyek nem és ez alapján optimalizálhatjuk költéseinket. A Google Analytics ebben segít.

Tovább

Mik azok az attribúciós modellek?

Az ún. attribúciós modellek lényege, hogy rajtuk keresztül nyomon követhetjük az online vásárlási folyamatokat és jelentőségük alapján értékelhetjük a folyamatban résztvevő marketing csatornákat.

Tovább

Universal Analytics - új korszak a webanalitikában

Az Universal Analytics teljesen új távlatokat nyitott meg a webanalitikában, megjelenését követően számos új lehetőséget kínál weboldalunk látogatóinak részletesebb megismerésére és az adatok elemzésére.

Tovább