Google Analytics riportok

Az Analytics adatok akkor lesznek hasznosak, ha azokat tudjuk értelmezni, majd ezen információk alapján optimalizálni tudjuk weboldalunk teljesítményét. A vizualizált Analytics riportjaink segítségével Ön választ kap üzleti kérdéseire és iránymutatást a további teendőkkel kapcsolatban.

Google Analytics riportok

Google Analytics riporting szolgáltatásunk lényege, hogy érthetővé tegyük az Ön számára a webanalitika fontos összefüggéseit. A riport tartalma a kiindulási weboldaltól, a jelenlegi mérésektől, illetve az Ön igényeitől függ.

Az Analytics riport bármilyen weboldalra elkészíthető, amely rendelkezik Analytics mérőkóddal, amely helyesen van implementálva.

Az érdemi Analytics elemzés feltétele, hogy a mérőkódok helyesen legyenek implementálva, illetve megfelelő mennyiségű adat álljon rendelkezésre. Optimális esetben célokat (konverziókat), eseményeket is mérünk, illetve a demográfiai és egyéb riportok is be vannak állítva. Ezek hiányában is elkészíthető az elemzés, de nyilvánvalóan sokkal kevésbé részletes és kevesebb gyakorlati információkat tud tartalmazni.

Az Analytics riport tartalmát és bonyolultságát az Ön tudásszintjéhez és igényeihez igazítjuk. Lehet egy egyszerű, bármilyen előzetes analitikai tudás nélkül is érhető, lényegretörő riportot készíteni, de természetesen elemünkben vagyunk a bonyolult, “feketeöves” mélyelemzések esetén is.

Mindenkinek, aki szeretne képbe kerülne azzal kapcsolatosan, hogy mi törtétnik a weboldalán, illetve mennyire hatékonyak az online kampányai. Elsősorban marketing menedzsereknek hasznos, de a vezetői riportok az egyéb céges döntéshozók számára is elengedhetetlenek ahhoz, hogy felelő döntést tudjanak hozni.

Költséghatékony hirdetési módszer

Kizárólag a tényleges látogatók után fizetünk… Profi támogatással pedig vásárlóvá is tesszük őket

Pontos célzási lehetőségek

Nincs feleslegesen elégetett büdzsé, csak pontosan célzott, releváns hirdetések

Nehezen tudja értelmezni az Analytics adatokat? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!

Google Analytics audit

Ha szeretné Analytics adatait hasznos információkká szervezni, azonban nem tudja hogy induljon el, ajánljuk az Analytics audit szolgáltatásunkat, amely segítséget nyújt Analytics fiókja szakszerű használatához.

Tovább

Google Analytics mérés beállítás

Az Analytics mérések professzionális beállítása elengedhetetlen, ha hasznos és pontos adatokhoz szeretne jutni, amelyek ténylegesen segíteni fogják az online folyamatok megértésében.

Tovább

Google Analytics tanácsadás

Analytics tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül szakmai tanácsokkal látjuk el, a vállalkozás szempontjából releváns témákban, amelyek segítségével növelheti online jelenléte hatékonyságát.

Tovább

Analytics és AdWords

A Google Analytics egyik legnagyobb erőssége, hogy könnyen integrálható az AdWords rendszerrel, aminek köszönhetően az AdWords kampányokban nem csak a kattintásokat tudjuk kiértékelni, hanem akár azt is...

Tovább

Pár Google Analytics alapfogalom

Ahhoz, hogy értsük a rendszer működését, használni tudjuk azt, valamint értelmezni tudjuk a jelentéseket, szükséges megtanulnunk a Google Analytics fogalmait. A cikkben ezeknek láthatjuk a definícióját...

Tovább

Google Analytics ismertető

Ha szeretné megtudni, hogy mi is az a Google Analytics, miért fontos, és hogy milyen alapvető adatokat tudhat meg a saját weboldaláról, valamint annak látogatóiról, akkor olvassa el a cikket.

Tovább

Online marketing: mit érdemes mérni és hogyan?

Pontosan beállított online mérésekkel világosan láthatjuk, hogy mely online megjelenéseik hoznak eredményt és melyek nem és ez alapján optimalizálhatjuk költéseinket. A Google Analytics ebben segít.

Tovább

Mik azok az attribúciós modellek?

Az ún. attribúciós modellek lényege, hogy rajtuk keresztül nyomon követhetjük az online vásárlási folyamatokat és jelentőségük alapján értékelhetjük a folyamatban résztvevő marketing csatornákat.

Tovább

Universal Analytics - új korszak a webanalitikában

Az Universal Analytics teljesen új távlatokat nyitott meg a webanalitikában, megjelenését követően számos új lehetőséget kínál weboldalunk látogatóinak részletesebb megismerésére és az adatok elemzésére.

Tovább