Ügyfeleink mondták

"Korábban saját erőből próbáltuk megoldani weboldalunk marketingjét, azonban ez kevés eredményt hozott. Amióta a Webmára bíztuk a keresőoptimalizálást és a hirdetési kampányainkat, érezhetően megnőtt a potenciális érdeklődők száma, és mindez költséghatékonysággal párosult."

Gelencsér Péter
ügyvezető
ÁBER Gabonatechnika Kft.

"A Webma előtt negatív tapasztalatot szereztem az online marketing területén egy nagyon rossz és drága vállalkozással.

A kommunikáció nagyon fontos az ügyintézések folyamán, de még fontosabb a válaszok használhatósága és valóság tartalma. Szerencsére nálatok a megfelelő csapat dolgozik, minden területen szakmailag kiválló kollégákkal.

Sajnos nem tudom és nincs időm tökéletes adatokkal mérni az eredményt, de a kampány elindítása után és azóta is érezhetően nőtt a ügyfelek érdeklődése és a megrendelések száma is.

Mindig hosszútávra tervezek, tehát biztos vagyok benne, hogy évekig megmarad a szakmai kapcsolatunk!"

Szabó Zsombor
cégvezető, SIGNDEPOT

„Cégünk nagyon telített piacon dolgozik, ahol a bérelhető járműparkunk maximális kihasználtsága kulcsfontosságú a profitszerzéshez, így a piac ösztönzésére és saját üzleti céljaink elérésére is egyaránt fontosnak tartottuk az interneten való hatékony megjelenést és kommunikációt.

Ügyfeleink mondták

Sajnos az első próbálkozásunk nem járt sikerrel: bíztunk benne, hogy elég lesz néhány, jól megfogható kulcsszóra optimalizáltatnunk a weboldalunkat, azonban hiába értük el az ígért pozíciót, a befektetés a kereslet nagyságához képest elenyésző eredményt hozott.

Ekkor kerestük meg a WebMa szakembereit: nagyon szimpatikus volt az általuk képviselt megtérülési szemlélet, ami segített abban, hogy a bevételi és kiadási oldalt megvizsgálva dönthessünk arról, mibe érdemes beruházni a versenytársak leküzdésére. A WebMa keretrendszerében megvalósított, optimalizált weboldalunk, és az arra indított, pontosan kidolgozott AdWords-kampány meghozta a várt eredményeket, mi több, azokon felül teljesített: jelenleg szinte száz százalékos kihasználtsággal működik az autóparkunk, honlapunk látogatottsága nagyon szép eredményeket produkál. Kimondhatom, hogy maximálisan elégedettek vagyunk a WebMa teljesítményével, így bátran ajánljuk őket minden, szoros piaci területen tevékenykedő cég számára.”

Szendrői Zoltán
Autoglobalrent cégvezető

„2008. április óta működik optimalizált honlapunk a WebMa segítségével. Mind küllemben, mind tartalomban egy igényes és kereső marketing szempontjából ideális honlapot állítottunk össze a cég segítségével. Ők ajánlottak nekünk web designer-t és láttak el minket egy tartalmi szempontból tökéletes tervvel. Egy év alatt a befektetett összeg közel háromszorosát hozta vissza a honlap, ami jelenlegi gazdasági helyzetben nem kis segítség számunkra, hiszen a szállodaiparban szinte lehetetlen a kereső marketing számára fontos kulcsszavak általi magas pozíció elérése a nagy szállodaláncok mellett. De nekünk sikerült.

Köszönjük WebMa!”

Mile Andrea
Jagelló Business Hotel

„A WebMa szakértő munkájának köszönhetően az Art Medic elfoglalta a keresőkben is az őt megillető helyet. Három évvel ezelőtt, amikor felkerestük a WebMa céget, az Art Medic Klinika sehol nem jelent meg a találati listákon, annak ellenére, hogy a cég sok éve rendelkezett már tartalmas honlappal. Az együttműködés első 6 hónapját követően a cég minden számunkra fontos kulcsszóra bekerült az első 20 találatba és egyes esetekben azóta is birtokoljuk az első helyet. Az üzlet felfuttatásában a keresőoptimalizálás mellett nagy szerepe volt az Adwords kapmányoknak. A WebMa segítségével költséghatékonyan, megfelelő kulcsszavakra koncentrálva sikerült honlapunk látogatószámát havi szinten több ezer érdeklődővel emelni. A WebMa csapatával azóta is tartó, jó munkakapcsolatunk alakult ki és a konkurenciát leszámítva mindenkinek örömmel ajánlom a szolgáltatásaikat.”

Hámori Balázs
Art Medic Klinika – Plasztikai Sebészet és Fogászat

Vélemény a WebMa keresőmarketing szolgáltatóról

Örömmel teszek eleget annak a kérésnek, hogy a WebMa keresőmarketing csapatáról a véleményemet fejezzem ki. Közel 3 éves együttműködésünkről is írok mindjárt, de előtte megemlíteném a WebMa előtti 2 évemet és az ez idő alatt szerzett keserű tapasztalataimat melyeket a weboldalunk felépítése, optimalizálása ügyében a különböző informatikusokkal és önmagukat weblap optimalizáló cégnek nevező csapatokkal szereztem. Ebben az időszakban három különböző weboldal készült el komoly költséggel, azonban a remélt eredményeket nem sikerült elérni.

Az említett 2 év ugyan sok látogatót nem hozott, de tapasztalatokat bőven, így ezek tudatában kezdtem el újabb partner felkutatását. Ennek során jutottam el a WebMa csapatához, akikkel a kezdeti bizalmatlanságom ellenére, hamar meg tudtam állapodni és végre érdemi munka kezdődhetett. Nem vagyok híve a csalással való előrejutásnak és a WebMa koncepciója és hozzáállása is ezt erősítette meg. Csak érdemi munkával és valódi hozzáértéssel szerezhetőek meg az annyira vágyott weboldal látogatók.

A közös munka eredményeként a látogatóink száma végre elkezdett növekedni és bár ez egy szint után beállt egy enyhén hullámzó maximumra, a konkurens weboldalak harcában azt gondolom, ez nagyon komoly eredménynek számít.

Külön szeretném még megemlíteni, hogy a WebMa csapatot vezető Vajda Éva és Mátyási Arnold személyében megbízható és hozzáértő szakembereket ismerhettem meg, akik a weboldallal, keresőoptimalizálással on-line marketinggel kapcsolatos bármilyen jellegű problémámat szinte azonnal igyekeznek orvosolni. A WebMa csapata segítőkész, gyorsan reagáló, megbízható csapat, bízom benne, hogy a jövőben is értékes partnerként működhetünk együtt.

Budapest, 2009.04.21.

Budapest Dental Kft.
Dr. Pattogató Rita
Szakmai Vezető Orvos

Biztonságtechnikai cég lévén partneri körünk jó része otthonosan mozog az internet világában, ezért volt fontos számunkra, hogy a cégünknek olyan honlapja legyen, melyet könnyen, gyorsan, az elsők között találnak meg a Google keresőben.

Ezen céljainkat a WebMával együttműködve sikerült megvalósítanunk. Az elmúlt 1 év tapasztalatait tekintve ez idő alatt kb. 7 000 kulcsszóra találták meg az oldalunkat és a látogatók kb. 70%-a jött keresőből (45% organikus, 23m5% CPC.) Fontos volt számunkra, hogy ne csak néhány, 1-2 szavas kulcsszóra optimalizáljuk az oldalt, hanem kiépítettünk egy nagy, tartalmas site-ot, ami több ezer kulcsszóra megtalálható. Néha, bennünket is meglep, milyen kulcsszó kombinációkon keresztül jutnak el az oldalainkra. A tartalmakat pedig folyamatosan frissítjük és bővítjük. Ez azért is fontos, mert ha már megtaláltak bennünket, ne „lépjenek tovább”, adjuk a kezükbe a megfelelő információt, amit keresnek. Célunk volt továbbá, hogy honlapunk új partnereket, új ügyfeleket generáljon. Ez ún. céloldalak kitalálásával, regisztrációs űrlapok megszerkesztésével sikerült is

Külön köszönet ezért a WebMa teljes csapatának!

ASM Security Kft.
Göcző Ágnes marketing vezető