Magunkról

Cégünk analitikus keresőmarketinggel foglalkozik. Ez a mi felfogásunkban olyan komplex stratégiai, marketing és technikai szolgáltatás csomagot jelent, amely biztosítja, hogy egy céget a weboldalán keresztül a potenciális ügyfelek minél nagyobb számban megtalálják, és felvegyék vele a kapcsolatot. A keresőmarketing számunkra tehát nem egyszerűen a Google-ban vagy más keresőben történő hirdetésből áll, a hangsúly a teljes folyamaton van, melynek során célzottan, más marketingeszközhöz viszonyítva alacsony költséggel szólítjuk meg a potenciális ügyfeleket és konvertáljuk őket valós ügyfelekké. A látogatóink érkezhetnek:

  • valamelyik keresőmotor, általában a Google normál, organikus találataiból
  • szöveges, képi vagy videó formátumú kereső hirdetésből
  • valamilyen hivatkozási forrásból – például linktárból, PR cikkből, blogból, stb.
  • direktben, a weboldal címének közvetlen beírásával, bemásolásával vagy könyvjelző segítségével

A WebMa által javasolt és kivitelezett megoldás minden esetben a fenti eszközök legköltséghatékonyabb és legnagyobb megtérüléssel járó kombinációját kínálja. Bár számtalan cég kínál már Magyarországon is keresőoptimalizáló vagy keresőmarketing szolgáltatást, a WebMa számos egyedi versenyelőnnyel rendelkezik:

A WebMa minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek kedvező ár/érték arányban. Az egyes szolgáltatások árát mindig a szükséges idő ráfordítás arányában alakítjuk ki. Bár cégünk technológiai és marketing központú, azaz elsősorban egy adott weblap technikai és marketing jellemzőire helyezzük a hangsúlyt, tisztában vagyunk vele, hogy iparágtól függően a honlap esztétikai megjelenése is nagy szerepet játszhat, ezért kiváló grafikusokkal dolgozunk, akik az Ön igényeinek megfelelően készítik el honlapja grafikáját, sőt igényei szerint akár cége teljes arculatát is.

A keresőoptimalizálás és keresőmarketing egy összetett, technológiai és marketing tudást egyaránt igénylő feladat. A WebMa csapatában magasan képzett, több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező gazdasági, marketing és technológiai szakemberek állnak az Ön rendelkezésére, hogy teljes körű, professzionális szolgáltatást biztosítsanak. Az elsők között kezdtünk el foglalkozni a keresőmarketinggel, és az elmúlt évek alatt nagy súlyt fektettünk a folyamatos tanulásra és a megszerzett tapasztalatok alapján történő fejlődésre.

Ha felkeltettük a figyelmét, tudjon meg többet rólunk!