Szolgáltatások

Szolgáltatás portfóliónkat sok éves releváns szakmai tapasztalatunk alapján állítottuk össze. Meggyőződésünk, hogy a hosszú távú stratégiai tervezés, a ROI (megtérülés) fókuszú megközelítés és az analitikus keresőmarketing módszertan ötvözete minden piaci szereplő számára elérhető, mérhető és költséghatékony alternatívát jelent a hagyományos, költés központú marketing tervezéssel szemben.

Ismerje meg közelebbről analitikus keresőmarketing szolgáltatás portfóliónkat!

Analitikus keresőmarketing

Elemzési és tanácsadó szolgáltatások: meglévő weboldalak és kampányok kiértékelése, iparági és versenytárs kutatások, megtérülési elemzések, vezetői riportok, hogy Ön tényekre alapozott marketing döntéseket tudjon hozni.

WebMa keresőoptimalizált honlapépítés

Kisvállalkozások számára minden online marketing tevékenység alapja, nagyobb cégek, vállalatok esetében pedig a hatékony és mérhető marketing eszköze a keresőoptimalizált honlap. Megtervezzük és megépítjük weboldalát, legyen szó akár egy többezer oldalas honlapról, akár egy microsite-ról vagy webshopról. Ipari szolgáltatásoktól, a turizmuson és ingatlanpiacon keresztül, a lakberendezésig és építőiparig bezárólag már számos területen bizonyítottak oldalaink. Az általunk készített optimalizált honlapokat nem csak többezer kifejezésre találják meg a látogatók havonta, hanem szívesen el is mélyednek azok tartalmában és megbízható információforrásként tekintenek rájuk.

Google Adwords kampány

A Google felületein megjelenő szöveges-, képi- és videokampányok felállítása és menedzsmentje. Tudja meg, hogy miért érdemes szakértőre bízni az AdWords kampányt!

Online marketing

Komplett online marketingstratégia megalkotása és kivitelezése az analitikus keresőmarketing irányelveknek megfelelően. Az üzleti célok és a piaci környezet függvényében testreszabott online marketing koncepció kidolgozása és végrehajtása saját források, illetve partnerek segítségével. Az előzetes analitikus marketing kutatásokra épülő keresőoptimalizált honlap felépítésétől a komplex online kampányok menedzsmentjén át a marketing költés optimalizálásáig. Közép- és nagyvállalatok részére online marketing outsourcing szolgáltatás.

WebMa keresőoptimalizált webshop

A saját technológiánkra épülő WebMa webshop rendszer egyedülálló előnyt biztosít a hagyományos webshopokkal szemben. Teljesmértékű keresőbarát kialakítás, nagyon gyors oldalbetöltődés és rendkívül egyszerű karbantartási, frissítési lehetőség jellemzi a WebMa webáruházat. A Google Analytics Ecommerce integráció segítségével pontosan megmutatjuk, hogy kik a valódi vásárlói, honnan jönnek és hogyan viselkednek a weboldalon. Igény esetén a webshopot integráljuk akár meglévő ERP rendszeréhez is, bankkártyás fizetést vagy egyedi funkciókat alakítunk ki.

Módszertani szolgáltatások

Google Apps – belső és külső e-mail kommunikáció, dokumentumkezelés, WebMa honlap integráció meglevő CRM és ERP rendszerekhez, Üzleti Intelligencia és HelpDesk rendszer – ügyféltámogatási folyamatok professzionális menedzselésére.

Szolgáltatás keretrendszer – alkalmazások

Tudjon meg többet a WebMa saját technológiájáról! Milyen szolgáltatás keretrendszert és ezzel együtt kompetitív előnyt nyújtunk Önnek más rendszerekhez képest. WebMa Analitikus Shop Rendszer, WebMa GPS Partner Lokátor, WebMa kapcsolatteremtő űrlapok, WebMa Kompetitív Marketing Rendszer (CMS), WebMa oldalon belüli kereső, WebMa turbó oldal, WebMa Videó Térkép, WebMaRank – Kulcsszó Pozíció Eszköz.

Ha felkeltettük a figyelmét valamelyik keresőmarketing szolgáltatásunkkal, kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot!