Google

Google története

Az AdWordsnek köszönhetően teljesen új értelmet nyert az online marketing: csak a hirdetésre való kattintásért kell fizetni, ami sokkal költséghatékonyabb megoldást jelentett és sokak számára elérhetővé vált.

Videók a Google termékekről - Google Suite

A G Suite a Google üzleti megoldáscsomagja, amely céges Gmailt, Google Dokumentumok-at, Google Drive-ot és Google Naptárt is tartamaz és hatékonyan támogatja a vállalaton belüli közös munkát, információmegosztást.

Videók a Google termékekről - Google Docs

A Google Dokumentumok szöveges dokumentumok, táblázatok és prezentációk készítését teszik lehetővé, támogatva a csoportmunkát, közös szerkesztést, a fájlokat pedig a Google Drive-on tárolhatjuk.

Videók a Google termékekről - Google Mail

A Gmail-t nem csupán magán célokra, hanem céges email platformként is használhatjuk. Hatékonyan szűri a spam-eket, ezzel pedig időt spórol nekünk. Különlegessége az üzenetcímkézés és a beszélgetések historikus összefűzése.

Videók a Google termékekről - Google Maps

A Google Térkép a korábbi korok papír alapú térképeit váltotta fel, mobileszközünk segítségével akár valós idejű navigációként is használhatjuk. Fontos, hogy cégünk is fent legyen a Google Térképen, hogy megtaláljanak minket!

Google AdWords

A WebMa az elsők között kezdett el Google AdWords hirdetésekkel foglalkozni itthon 2005-ben. Az elmúlt 13 évben folyamatosan fejlesztettük tudásunkat és képeztük magunkat. Szinte nincs olyan iparág, piac vagy üzleti helyzet, amelyben ne rendelkeznénk tapasztalattal.

Tovább

AdWords tréning

Az AdWords tréning során használható tudást adunk át az AdWords szakszerű alkalmazásáról, legyen szó cégvezetőkről, alkalmazottakról, marketing szakemberekről.

Tovább

Online marketing tanácsadás

Online marketing tanácsadás szolgáltatásunk keretein belül szakszerű segítséget nyújtunk, online marketing stratégiája kialakításához, legyen szó a rövid-, és hosszútávú célok kitűzéséről vagy az alkalmazandó online marketing eszközök meghatározásáról.

Tovább

AdWords kampány - Szöveges hirdetés

A szöveges hirdetés alapvetően a Keresési Hálózat jellemző hirdetési formája, azonban a Display Hálózaton is lehetőségünk van képi elemek nélküli, kizárólag szöveget tartalmazó hirdetések megjelenítésére...

Tovább

AdWords kampány - Képhirdetés

A képes hirdetések úgy funkcionálnak, mint a bannerek, de míg a banner esetében a fizetés megjelenések után történik, addig az AdWords képi hirdetéseknél választhatunk, hogy megjelenés után...

Tovább

Adwords kampány - Videohirdetés

A Google AdWords hirdetési rendszerében lehetőségünk van YouTube videóhirdetések létrehozására. Ezen reklámok célja a figyelemfelkeltés és a hatékonyság növelése a videó formátum által nyújtott vizuális...

Tovább

Az Ön cége már rajta van a Google Térképen?

A korábbi időkhöz hasonlóan a potenciális vásárlóinknak ma is iránymutatásra van szükségük, hogy eltaláljanak az Ön fizikai üzletébe, ezt pedig a modern korban leggyakrabban a Google Térkép segítségével teszik meg.

Tovább

Machine learning: hogyan használjuk az AdWords kampányokban?

A mesterséges intelligencia után a legújabb divatszó a gépi tanulás, amelynek a legújabb AdWords funkciókban is szerepe van. Hogyan használjuk kampányainkban a Google okos algoritmusait, megoldásait?

Tovább

Travel@Google konferencia 2017

Beszámoló a Google 2017-es, kiemelt hirdetők számára rendezett kifejezetten a turisztikai szektor számára fontos insight-okat és újdonságokat felvonultató, gondolatébresztő konferenciájáról, amelyen részt vehettünk.

Tovább