Blogmarketing

Az internet forradalmasította a kommunikációt: az interaktivitás ma már kikerülhetetlen tényezővé vált. A fogyasztó nem néma befogadó, hanem elmondhatja a véleményét a választásáról, ezzel befolyást fejtve ki a többi potenciális vásárló döntésére. Vásárlás előtt, a különböző kutatások szerint az emberek 75-80%-a valamilyen formában utánanéz a termékinformációknak az interneten, mások ajánlását pedig a fogyasztók 91%-a figyelembe veszi a döntéshozatalkor. Ezek a számok megmutatják, hogy mennyire fontos annak kontrollálása, hogy mit írnak rólunk a fogyasztóink.

Egy jól felépített, tartalmas szakmai blog, webes napló hitelesebb is lehet az olvasók szemében, mint egy hivatalos honlap: személyességével bizalmat ébreszt, egyedi tartalmával közösségbe tartozás és az exkluzivitás érzését egyaránt nyújtja. A rendszeres frissítések biztosítják a folyamatos látogatottságot, így a potenciális vásárlók mindig tőlünk kapják meg az aktuális információkat.

A megfelelő tartalmi és stíluselemek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a blogmarketing pozitív hatását maximalizálhassuk, így az adott kommunikációs cél figyelembevételével a WebMa profi szövegírói szolgáltatást is biztosít. Az általunk biztosított, a céges honlapon belül kialakított blog felület felhasználóbarát technikai kialakítása azonban lehetővé teszi az egyszerű, önálló publikálást és szerkesztést is.

Cerbona blogmarketingje, amely az online versenyt támogatta
Cerbona blogmarketingje, amely az online versenyt támogatta

Ha felkeltettük a figyelmét, forduljon munkatársunkhoz további blogmarketing információkért!

Olvasson bővebben a keresőoptimalizált oldalhoz javasolt Blogger.com intergrációs szolgáltatásunkról!

Nézze meg a Social marketing és Videomarketing szolgáltatásainkat!