Miért bízzuk szakértőre az AdWords kampányt?

AdWords kampány szakszerűen

Miért bízzuk szakértőre az AdWords kampányt

Az AdWords rendszer bonyolultsága szakértői tudást igényel. Ha nincsen megfelelően beállítva a kampány, akkor a napi büdzsé elveszik, mert bár a látogatók rákattintanak a hirdetésére, de nem sikerül őket konvertálni például a rosszul megválasztott érkezési oldal miatt. Amennyiben nem fordít elég figyelmet a felhasználói szokások megismerésére, akkor a beállításokat nem tudja jól elvégezni. Az AdWords-ben jártas szakértők a finombeállítások révén teljes mértékben optimalizálni tudják a hirdetését. Ezáltal elkerülheti, hogy (1) drágán jusson a kulcsszavakhoz, (2) hirdetése rosszabb pozíciót szerezzen meg, vagy (3) a hirdetése egyáltalán ne kerüljön a keresési felületre. A CPC alapú számlázás alapján csak akkor fizetnünk, ha az érdeklődő a hirdetésre kattint. A WebMa AdWords szakértői úgy állítják be a hirdetését, hogy az a lehető legmagasabb átkattintási arányt érje el, ezzel növelve az oldalára látogatók számát, és a konverziós rátát.

Google AdWords hirdetéseknek magas az átkattintási aránya a szakszerű beállításnak köszönhetően
Google AdWords hirdetéseknek magas az átkattintási aránya a szakszerű beállításnak köszönhetően

Mit nyújt a WebMa?

A WebMa a lehetséges problémáknak a tudatában irányítja partnerei hirdetéseit. Széleskörű tudásunkat és tapasztalatunkat nyújtjuk az Ön AdWords hirdetéséhez. Elkészítjük célzott és mérhető hirdetését, segítjük a fizetés legmegfelelőbb kiválasztását. Kihasználhatja az AdWords előnyeit, és ezáltal a legköltséghatékonyabb módon csak azon konkrét érdeklődők után fizet, akik valóban rákattintottak a hirdetésére. Az AdWords hatékonysága magasabb, mint bármely off-line hirdetési felületé, mivel kizárólag azok az érdeklődők kerülnek Önnek pénzbe, akik az Ön weboldalának tartalmát böngészve vásárlóivá válhatnak.

Növelje AdWords kampányának sikerességét a WebMával, forduljon AdWords szakértő munkatársunkhoz! Az Ön sikere a WebMa sikere is egyben. A WebMa célja, hogy hosszú távon megtartsa ügyfeleit, hiszen a vevőelégedettség a sikeres szolgáltatás legfontosabb mércéje.

WebMa AdWords szakértője a Google által kibocsátott Google AdWords szakértői képesítéssel rendelkezik.

A WebMa vállal szöveges AdWords, képes AdWords és videó AdWords hirdetésmenedzsmentet.

Ismerje meg az Google hirdetés kampány tervezés, Adwords kampány beállítások és Adwords kampány monitoring szolgáltatásunkat!

A Google hirdetés az online marketing egyik eszköze, de nem egyedüli eszköze. Ismerje meg a WebMa online marketing szolgáltatásait!