Cisco Vállalkozó Intézet stratégiai partnerség és együttműködés

A Cisco Vállalkozó Intézet a kis- és középvállalatok fejlődésének elősegítésére törekszik, menedzsment szakismeretek átadását és piaci kapcsolatok kiépítését célozza világszerte. Magyarországon 2009 májusától elérhető a képzés: a Corvinus Egyetemmel együttműködve a legkorszerűbb elméleti és gyakorlati üzleti tudást adja át média intenzív e-oktatással és web 2.0-ás eszközökkel is támogatott oktatási struktúrában. Büszkék vagyunk rá, hogy a képzésen belül az online marketing területtel foglalkozó szakmai tudást a WebMa biztosíthatja a hazai kis- és középvállalkozói szektor számára.

Cisco stratégiai partnerség és együttműködés

A képzés mikro- és induló vállalkozások, növekedni szándékozó közepes vállalkozások vezetői, és gazdasági területen elhelyezkedni kívánó felsőoktatási hallgatók számára nyújt nélkülözhetetlen szakmai információkat technológiai és menedzsment (folyamatirányítási és -optimalizálási, vezetési) területeken.

Ismerje meg Keresőmarketing vállalati tréning ajánlatunkat!

A Cisco (NASDAQ: CSCO) a világ vezető hálózati eszközgyártója. 1984-ben alapította néhány Standford Egyetemen dolgozó informatikai szakértő. Világszerte több mint 67 ezer munkatárssal rendelkező cég piacvezető az Internet Protokol (IP) alapú hálózati technológiákban. A Cisco IOS (Internetwork Operating System) szoftver megtalálható a legtöbb Cisco router és switch termékben, az Cisco IOS észrevétlenül integrálja a technológiai fejlesztéseket, az üzletvitel szempontjából elengedhetetlen szolgáltatásokat és a hardvertámogatást. A Cisco TelePresence az élő, személyes találkozás élményét nyújtja hálózaton keresztül, aminek a segítségével – korábban nem látott módokon – kommunikálhatunk és működhetünk együtt másokkal.

Tekintse meg a WebMa technológiára alapozott megoldásainkat!

Tudjon meg többet rólunk! Ismerje meg további közreműködéseinket, konferenciákon való részvételeinket!